sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäkuun viimeinen

Sehän se oli tänään, kesäkuun viimenen päivä. Ois voinu lähtä veneajelulle tai jonneki piitsille grillaa, mutta en jaksa oikeen sen kummemmin buukata näille viikonlopuille mitään äksöniä ku on toi työviikko melko hektinen ni kiva ku saa vaan nukkua pitkään ja olla ja möllötellä oman mielensä mukkaan, niinku tänäänki.

Söin ylellisen aamiaisen sängyssä: viimiset rivit rittersportteja. Vaan maistu kyllä pienessä töhnässä eilisen baari-illan jälkee. Hitto ku oli pakko ostaa noi eilen kaupasta ku täällä kelpaa kortti vähän hankalasti ja mulla ei ollu tarpeeks käässiä ni piti jotain ostaa äkkiä lisäks, että ostosten loppusumma on yli kympin et pysty maksaan kortilla. Ostin kotimatkalla myös kärrystä taas salaattiaineksia ja siinä ku se kauppias niitä punnitti, ni muistin että mullahan ei tosiaa ollu ihan hirveenä sitä käässiä, ni jäin sille sitte 1,5 euroa pystyyn. Pitää joku päivä käydä maksamassa se sille. Tuossa kuvassa myös mun elämäni ensimmäinen napapaita!

 
Nyt viikonloppuna täällä oli semmonen Street Art Festival -häppenki ja mun piti sinne vaikka kuin monesti eilen mennä, mut suunnitelmat sit vaihtu aina enkä päässy sinne vasta ku tänään:





Käveleskelin tuolla kaduilla ja rantsussa ja kävin uimassa. Ah, tuo uiminen on jotenki niin ihanan virkistävää ja voisin pysyä siellä meressä vaikka koko loppuiän! Täällä ei onneksi oo ollu vielä ihan hirveen kuumaa. Paitsi pari viikkoa sitte ja se pari päivää riitti kyllä vallan mainiosti. Kauhulla odotan niitä neljänkympin kelejäjaiks.






Nää tällaset kuvat tuntuu olevan aika suosittuja tällä hetkellä

Pyykkipäivä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti