torstai 27. kesäkuuta 2013

Isle of MTV 2013

Eilen oli semmonen pikkutapahtuma täällä Maltalla ku Isle of MTV. Mietin tuossa pitkään, että jos se on kerta Valletassa, ni miksi sen nimi on saari. Eihän Valletta oo mikään saari. 

Paikalle oli odotettavissa 50 000 ihmistä. Mulla on veljen kans aina tapana päivitellä ja kysellä aina että noh, oliko pipoa. Ja pipoahan oli, paitsi että tällä kertaa tekis mieli sanoa että finnejä siellä enemmänki oli. Pikkuteinejä mätänäppyineen täynnä koko paikka. Tai sitte ne kaikki pahimmat oli pakkautunu sinne eturiviin.



Oikeesti tää on varmaan Maltan koko vuoden suurin tapahtuma. Tämän vuoden esiintyjistä kuului valitusta, kun kukaan ei oikeen tienny ketä ne on ja aikasempina vuosina oli kuulemma ollu parempia. Mutta, tuossa yllä olevassa kuvassa esiintyy Maltan oma ihanainen söpö, tämän vuoden euroviisuedustaja Gianluca Bezzina. 

Ja alapuolella Rudimental. Tää oli kyllä yllättävän kova. Ja mukana lavalla Ella Eyre, ihan mielettömän kova mimmi! Nätti emäntä ja kaunis lauluääni.

 




Tämä seuraava sitten ehkä sitä vähän kökömpää esiintyjäkaartia. Rihannan halpa kopio Rita Ora siis.

 


Tässä vaiheessa mä lähdin kotiin, etten juuttuis ruuhkaan ja jaksaisin joten kuten töihin seuraavana päivänä.

Tiedossa ois vielä ollu Jessie J. ja Afrojack. Mitä tuolta fäsäristä katoin kuvia, niin niiden perusteella Afrojack näytti aika kovalta keissiltä. Jessie J. mua ei itteeni hirveenä liikuttanu ni en jaksanu jäähä kattoo.

Pitääpä tsekata netistä toi Afrojack >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti