keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Yllättäviä ihmisiä

Siis voi tätä mulla on niiiiiiiiin ollu ikävä! SALSAAAA!

Mä rakastan salsaaa! Se on niin ihanaa ja varsinki jos mies osaa viedä! Ja jos ei osaa ni on se siltiki hauskaa, vähä hihittää jos toine on niin palikka, että mun pitää välillä olla se mies joka näyttää sille miehelle että missä sen miesressukan pitäs jo olla askelissaan menossa.

Mä rakastan salsaa!

Ihania ihmisiä ja ei haittaa vaikka ei oiskaan kovin ihana. Tai jos on nuorempi tai vanhempi, tai ihan mitä vaan. EI HAITTAA. Koska salsa on ihanaa. Voih. 

Ja siis tuohon otsikkoon viitaten, ni ei se oo vaan ne latinomiehet jotka osaa tanssia. Tänäänki mua tanssitti niiin hyvin semmonen romanialainen nuori mies. Ja se ei ollu ehkä paikan söpöimpiä, mut se tanssitti niin hyvin. Ja sillon musta tuntu itestä vähän palikalta ku ei oikeen askeleet välillä osunu kohalleen. Mut nou hätä. Se vähän hidasti tahtia ja opetti. Siis niin yllättävä seki poika et se osas niin hyvin viedä ja ketkuttaa lanteita ja viedä. Ja oli niitä muitaki. Yllättävän karismaattisia tanssittajia. Poikia ja miehiä, joista ulkonäön perusteella en ikinä uskois että ne tanssii salsaa niin hyvin ku tanssii. Nam!

Kävin mä Suomessa salsatunneilla, mut ne on aina jotenki niin vaivautuneita, tönkköjä ja ujoja tapahtumia, että ei niistä oikeen saa hirveesti mitään irti.

Salsa on niin parasta, salsa on jotenki niin luonnollinen tapa tutustua ihmisiin, eikä tarvii ujostella, koska on lupa mennä lähelle ja tuntea kylessä toisen hengitys. Hassutella ja nauttia.

Salsa on niiiiiiin ihanaaa! Tanssikaa ihmiset salsaa! Tai tanssikaa ihan mitä vaan, ja yhdessä mieluiten!

Ja jos joku teistä on täällä huudeilla, niin joka keskiviikko, perjantai ja lauantai Pacevillessä Bar Nativessa on salsaa, siis ihan opetusta eka about tunnin ja sit on vapaa haku. Kaikentasoset tanssijat vaan messiin, emmä itteenikään mitenkään voi ryhtyä tanssijana kehumaan! Ysiltä ainaki keskiviikkosin siis alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti