perjantai 16. elokuuta 2013

Note to self 15.8

ÄÄÄÄääääh. Me ollaan kolmena päivänä tällä viikolla suunniteltu tota seuraavaa keissiä ja tää on joka kerta ihan yhtä ärsyttävääää. Matkojen suunnittelu! Kirottu. Joka kerta siinä menee hermo.

Ollaan pohdittu auton vuokraamista ja eilen 3,5 tunnin skypettämisen jälkeen ku oltiin se auto päätetty lopulta vuokrata ja varaus tehtiin, ni oltiin taas samassa tilanteessa ku ennen puhelua. Tuli sieltä vuokrayhtiöltä maili, että koska palautatte auton eri paikkaan mistä haette, niin pitää maksaa 70e+verot lisää, niinkuin varausprosessin aikana nettisivuilla sanottiin. NO EI TODELLAKAAN SANOTTU ja pitäkää tunkkinne.

Huooh. Nettisivu oli semmonen ku rentalcars.com. Sitä mailia odotellessani katoin arvosteluita siitä firmasta ja huonoltahan ne näytti. En suosittele. 

Täältä


Nii, ja toinen juttu. Sillon jenkeissä ku poikien kans varattiin auto ja suunniteltiin kolmen viikon reissua ni ei se näin vaikeeta ollu. Luinki jostain eilen, että koska miehillä on enemmän testosteronia, ni se tekee niistä parempia päätöksentekijöitä. Ja tytöillähän se on tunnetusti niin **keleen vaikiaa aina. Mutta jos treenaa, niin tytöilläki testosteronitasot kasvaa, ja päätöksenteko paranee. How about that??

En kyllä tiiä mikä se note to self nyt oikeestaan sitte on. Varmaan että muista kuinka matkan suunnittelussa aina hirttää kiinni. Eikö vois vaan mennä ja matkustaa ja pööpöillä sitte siellä paikanpäällä? Siinä sitä kyllä vasta hirttääki kiinni, että eiköhän tää setti kannata ottaa nyt ni ei välttämättä sitte tarvii ainakaan niin palio ottaa.

2 kommenttia: