keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hetki parvekkeella

Syön reenien jälkeen palkkaria pimeällä parvekkeella ja ihastelen maisemaa. Tähdet on niin lumoavia. Te siellä ja minä täällä, niin kaukana toisistaan, mutta niin lähellä saman tähtipeiton alla. Mikä tuo on? Ei voi olla, tähdenlento!

Miten sattuikin, maanantaina just puhuin tähdenlennoista yhden kaverin kans. Oon aikasemmin nähny yhden, aika pienen. Mutta toi oli tosi iso, ja sillä oli vaikka kuin pitkä pyrstö. Toivottavasti esittämäni toive toteutuu...





Jännä muutenkin, miten asiat pyörii ympyrää. Viikko sitten illalla ajattelin Helsinkiin muuttavaa kaveria ja yritin muistella, millonkahan se muutto tarkalleen oli. Yöllä näin sitten unta, että tämä kaveri oli raskaana ja aamulla katoin netistä, mitä se tarkottaa. Kaveri on suuren muutoksen edessä, uuden alussa aloittaessaan uuden koulun ja muuttaessaan toiselle paikkakunnalle. Ja juuri sitä raskaus unessa tarkoittaa. 

Sama kävi viime yönä. Luin puhelimesta yhden kaverin alkuvuodesta lähettämiä viestejä, ja unessa sitten yöllä vaihdettiinkin kuulumiset. Oli pitkä puhelu.





Hyvää yötä ja kauniita unia.


Kuvat täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti