torstai 29. toukokuuta 2014

Valmiiksi kalustetun kämpän huonoja puolia

Noinniinku yleisesti ottaenhan on vallan ihanaa, että kämpät on täällä kalustettu. Säästyy kaikelta roudaamiselta eikä rompettakaan tarvi hankkia niin paljoa.

Keskusteltiin yks kerta meijän aika kamalanvärisistä vihreistä ruokalautasista ja kerroin, että munki 15-vuotiaasta asti keräämät lautaset on just sellaset oliivinvihreät, enkä sen väristä astiastoa kyllä mistään hinnasta ennään alkais keräämään. 

Sain ihmetystä osakseni, että w000t, miksi sää oot 15-vuotiaasta asti keränny jotaki astioita? No, se nyt vaan on tapana Suomessa, että niitä "kapioita" aletaan keräämään rippijuhlista saakka. 

Ja siellä ne nyt vie tilaa toisten nurkissa käyttämättöminä.

Mutta en nyt tullut meidän vihreistä lautasista tänne uliseen, vaan sängystä!

Me herätään molemmat harva se aamu selkää tai niskaa valittaen ja mua ärsyttää mennä edes nukkumaan, ku tuntuu että tulee jouset tosta patjasta ihan justiisa läpi. Mukavasti ne osuu tohon lonkkaluuhun eikä se oo kivaa. 

Kokeiltiin toista patjaa ja molempi pahempi. Talvella oli ihan jees ku mulla oli neljä vilttiä, joihin kääriydyin aina nukkumaan mennessä ku oli niin pirun kylmä eikä ne jouset niiden läpi tuntunu, mutta nyt kesällä ei oikeen oo mitään pehmikettä.

Ehkä joku petauspatja pitäs käyä hankkii? 

Käytiin sillon tammikuussa ku olin Suomessa, siskolle ja sen poikakaverille testaileen patjoja ja niistähän saa maksaa niin paljon ku sielu sietää, vaikka auton verran. Oli kaikenmaailman älypatjoja, joissa on eri materiaaleja ja ne muotoutuu kropan muotoon ruumiinlämmössä.

Ja sitten kuulee niitä juttuja, ku jengi laittaa jotain lautoja patjan alle, että ois vähän kovempi sänky.

Haaveilen semmosesta iPatjasta tai edes siitä mun omasta sängystä, joka niin ikään vie käyttämättömänä tilaa jossain päin Suomea. 

Mutta jotenki täällä ku emminä tiiä mistä niitä petauspatjoja edes saa ja miten senki roudaa kotia? Kitaristi on kyllä puhunu, että sillä on hyvä patja kotona sen porukoilla, mutta ku seki on niin pirun saamaton, etten paljoo jaksa uskoa että sitä patjaa ikinä tässä huushollissa nähhään.

Byäääh. Kyllä ihmisellä hyvä sänky pitäs olla. Oon kyllä tässä joku päivä menossa testaan yhtä patjaa, toivottavasti se ois hyvä. Ja se on yhellä suomalaisella tossa meidän aika lähellä, niin kai sen jotenki pitäs saaha roudattua meille..?



2 kommenttia:

  1. Nyt kyllä repesin "Kitaristi on kyllä puhunu, että sillä on hyvä patja kotona sen porukoilla, mutta ku seki on niin pirun saamaton, etten paljoo jaksa uskoa että sitä patjaa ikinä tässä huushollissa nähhään." Tää on just ku meidän huushollissa. Kitaristin tilalle tarvii vaihtaa vaan basisti :DD

    VastaaPoista
  2. Raivostuttavaa välillä d: Jääkaapissaki vihertää yks risotto ku sanoin pari kuukautta sitte että voisko sen sieltä siivota ennen ku se muuttaa väriä....

    VastaaPoista